June 15, 2018 (Friday)
8 am – 5 pm
UCSD campus in Biomedical Research Facility II, Rm 5A03.
Address: unfortunately, the whole campus has the same address (9500 Gilman Dr, La Jolla CA) which will not lead you to the BRFII building. You have to search maps for “Biomedical Research Facility II, UCSD” to find the place. You can also enter “Osler Ln & Pharmacy Ln, San Diego, CA” Please see the map.
|8:45||Role of the P50 Center in the field of genetics of complex behavioral traits||50 min||Palmer|
|9:35||Breeding Core||15 min||Solberg-Woods|
|9:50||Project 1. Genetic Studies of Incentive Salience||15 min||Flagel|
|10:05||Project 3. Association between behavioral regulation and cocaine cue preference||15 min||Meyer|
|10:20||Project 3. Association between behavioral regulation and cocaine cue preference||15 min||Richards|
|10:35||Coffee Break||25 min|
|11:00||Project 2. Socially-acquired nicotine self-administration||15 min||Chen|
|11:15||Projects 2 and 4. RNAseq analysis||15 min||Saba|
|11:30||Identification of genetic variants that contribute to compulsive intake of drugs of abuse.||15 min||George|
|11:45||Genomic analysis of avoidance learning in addiction||15 min||Jhou|
|1:30||Renewal proposal introduction||15 min||Palmer|
|1:45||Project proposal – Francesca Telese||15 min||Telese|
|2:00||Project proposal – Paul Meyer/Terry Robinson||15 min||Meyer|
|2:15||Project proposal – Amelie Baud||15 min||Palmer|
|2:30||Project proposal – Dan Carlin (Trey Ideker lab)||15 min||Carlin|
|2:45||Coffee Break||20 min|
|3:05||Advisory board meeting (private and then with Dr. Palmer) – Rm 4A04
PIs mix-and-talk – Rm 5A03
|1h 30 min|
|4:35||Advisory Board feedback to the PIs||15 min||Advisory board chair|
|4:50||Shuttle to the La Jolla Shores hotel (7 spaces)|
|6:00||Dinner at a La Jolla Shores Hotel restaurant
8110 Camino Del Oro, La Jolla, CA 92037
We have reserved a block of rooms for the nights of June 14 and 15 at the La Jolla Shores Hotel (8110 Camino Del Oro, La Jolla, CA 92037, tel. (855) 923-8058). You don’t need to call them, just show up with the ID and say that you are here for the NIDA Center Retreat.
Free shuttle is provided by the La Jolla Shores will take you to the meeting venue. The shuttle can only take 7 passengers, feel free to use Lyft/Uber if you wish.
Pick up at the hotel: 7:45 am
Pick up at the BRFII 4:50 pm
Uber/Lyft. When calling Uber/Lyft make sure you give the driver the correct address. Unfortunately, the whole campus has the same address (9500 Gilman Dr, La Jolla CA) which will not lead you to the BRFII building. You have to search maps for “Biomedical Research Facility II, UCSD” to find the place, or enter “Osler Ln & Pharmacy Ln, San Diego, CA”. Please see the map.
Updated June 13, 2018